Modulair & Transporteerbaar

Welkom bij Steelframing BV, waar we trots zijn op onze innovatieve benadering van vakantiewoningen en zorgunits. Onze modulaire en transporteerbare steelframe-eenheden bieden een unieke oplossing voor mensen die flexibiliteit, stijl en duurzaamheid in één willen. Of het nu gaat om het creëren van een gezellig vakantieverblijf, een tijdelijke accommodatie of een zorgunit, onze modulaire eenheden passen zich aan aan uw behoeften en vormen een compleet project op zichzelf.

Wat onze steelframe-eenheden onderscheidt, is hun modulaire ontwerp. Elke unit wordt opgebouwd uit afzonderlijke secties die gemakkelijk kunnen worden samengevoegd tot een complete eenheid. Dit betekent dat u de grootte en indeling van uw vakantiewoning of zorgunit kunt aanpassen zonder de complexiteit van traditionele bouwmethoden. Onze modulaire eenheden bieden een ongekende flexibiliteit, waardoor ze perfect zijn voor mensen die hun accommodatie willen aanpassen aan veranderende behoeften.

Wat deze eenheden nog specialer maakt, is hun transporteerbaarheid. Dankzij het gebruik van lichtgewicht maar zeer sterke staalframes kunnen onze eenheden eenvoudig worden gedemonteerd en elders worden opgebouwd. Of het nu gaat om het verplaatsen naar een nieuwe locatie, het tijdelijk inrichten van een zorgfaciliteit of het creëren van een vakantieverblijf op een afgelegen locatie, onze transporteerbare steelframe-eenheden bieden mobiliteit zonder concessies te doen aan kwaliteit en stijl.

 

Bovendien zijn onze modulaire eenheden ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het gebruik van staal als belangrijkste bouwmateriaal zorgt voor een lange levensduur en minimale onderhoudsvereisten. Dit maakt onze steelframe-eenheden niet alleen milieuvriendelijk, maar ook kostenefficiënt op de lange termijn.

Bij Steelframing BV geloven we dat innovatie de sleutel is tot het creëren van functionele en esthetische vakantiewoningen en zorgunits. Ontdek de vrijheid van modulaire en transporteerbare steelframe-eenheden en laat uw projecten moeiteloos meebewegen met uw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze oplossingen uw ideeën werkelijkheid kunnen maken

Contact

Vragen? Contacteer ons vrijblijvend